mooie website laten maken

Wil je een website laten maken dooreen professionele webdesigner? Dat kan bij Ozon webdesign.

 

Je kan ook terecht bij http://www.website-laten-maken.vlaanderen


Zoals we nieuwere projecten lanceren, is het gemakkelijk om te vergeten over het bijwerken van oudere blogs en websites. In dit artikel wil ik 30 vaste ideeën presenteren kunt u snel implementeren zodat uw website net dat veel gebruiksvriendelijker. Niet alle van hen zijn uitsluitend gebaseerd op front-end ontwerp. Ik zal ook populaire codering HTML5 technieken die helpen kunnen web parsers en spinnen te categoriseren van uw gegevens op de juiste manier bespreken.

Niet elke website moet worden bijgewerkt, en niet met elke techniek die beschikbaar is in deze post. Deze ideeën zijn hier om ontwikkelaars denken in termen van ontwerp en hoe maak je websites er mooier uitzien. Het is nu eenvoudiger dan ooit om te bouwen van schaalbare responsieve website lay-outs die er goed uitzien op een digitaal scherm, dus laten we naar beneden aan de verfraaiing van onze sites.
1. UX testen

Ik ben schuldig aan het niet altijd het uitvoeren van tests op mijn website lanceert, maar mogelijk is dit een van mijn favoriete activiteiten. U kunt leren zo veel over typische gebruikersinteracties door te bestuderen hoe ze spelen met uw website. Gebruiker ervaring onderzoek kunnen worden verricht uitsluitend via tools zoals Google Analytics of andere 3de partij-bronnen te gebruiken.

UX team douaneontwerp vergaderzaal van de Raad van bestuur

De potentiële voordelen die u kunt vinden zijn enorm. Testen van de ervaring van de gebruiker is handig voor web-ontwikkelaars om te leren welke gebieden van hun website zijn vervelend, gebroken, of zou kunnen worden verbeterd. Overweeg het gebruik van niet alleen digitale hulpmiddelen, maar ook uw vrienden en collega’s. Luisteren naar wat echte menselijke feedback op uw website kunnen resultaten die u niet kon via een computerscherm krijgen.

Lees ook: Nuttige Web Usability Testing Tools
2. Whitespace

We kunnen denken voor whitespace als de hoeveelheid ruimte tussen de elementen op uw pagina. Sommige gebruikers zal het een krappe lay-out niet erg als ze al dit gewend zijn. Maar overwegen uw doelgroep, en overwegen hoeveel van hen zijn niet zo computer geletterd als de jongere generatie.

U kan bepalen gebieden waar nodig extra ruimte via split A / B-Tests en behoud feedback van de gebruikers. Of gewoon vleugel en zie wat u kunt verzinnen!

Ook schoon lezen: 100 +, eenvoudige en minimalistische Website ontwerpen
3. de weblettertypen

Dynamische weblettertypen toestaan ontwerpers te bouwen webpagina’s zonder wordt beperkt tot de typische lettertypefamilies. Deze trend is steeds populairder geworden nu dat meest gemiddelde Internet-gebruikers op een fatsoenlijke verbinding van DSL/T1/Fiber-Optic zijn. Met inbegrip van verwijzingen naar 3de partij lettertype stylesheets zal niet langer produceren grote vertraging in uw DL-snelheden.

Google Web Fonts homepage screenshot preview

Misschien wel is de beste leverancier van lettertypen via Google Webfonts. U kunt de toepassing openen zelfs als u niet een Google-Account hoeft, hoewel er extraatjes om te registreren. Het volledige installatieproces duurt slechts 3 stappen en kunt u aangepaste Google lettertypen die op uw website binnen minuten.
4. CSS3 schaduwen

Wanneer ik spreek over het gebruik van schaduwen te verbeteren van uw lay-out ben ik eigenlijk verwijzen naar twee verschillende eigenschappen. De immer populaire vak-schaduw is echt cool voor div-elementen en vakken binnen uw lay-out. Toevoegen van dit effect op uw container, wrapper of innerlijke pagina vakken krijgt een afslankende 3D-effect aan uw webpagina.

Ook vak lezen: 10 creatieve technieken met behulp van CSS3 schaduw

Maar het is ook de eigenschap tekst-schaduw CSS3 voor typografie die van de pagina af springt overwegen waard. Apple is een van de eerste bedrijven zwaar om tekstschaduwen rondom hun lay-out. U kunt bouwen een ontmoedigend effect door toe te voegen tekstschaduwen, die tegenover het kleur van de lettertypen (witte schaduwen voor donkere tekst, zwarte schaduwen voor lichte tekst).
5. texturen & terugkerende patronen

Er zijn tal van websites die door gewoon met behulp van standaard kleurenschema’s kunt krijgen. Maar als u wilt dat uw website echt onderscheiden van de menigte u overwegen het toevoegen van texturen en herhalende tegels in uw achtergrond. Een van de coolste gratis webapps is Noise textuur Generator die op elke browser draaien kan.

Subtiele patronen website ontwerp lay-out miniaturen

Kies gewoon de BG kleur en hoeveelheid ruis die u wilt gebruiken, dan deze app zal een betegelde achtergrondafbeelding dynamisch maken. Als u op zoek bent naar patronen en tegels zou dan ik adviseren subtiele patronen. Ze hebben een enorme collectie van bruikbare texturen die u gratis kunt downloaden.
6. CSS3 Helling achtergronden

Terwijl we achtergronden bespreken, moet ik de immer populaire CSS3 verlopen opvoeden. Deze bieden web-ontwikkelaars met een enorm voordeel houden hen uit Adobe Photoshop voor web achtergronden. En deze verlopen kunnen werken op meer dan alleen het lichaam, toegepast op navigatiebalken en voetteksten en andere belangrijke gebieden in uw layout.

Aanbevolen lezing: CSS3 lineaire, circulaire, elliptische en herhalende verlopen

 

Hier kan je ook terecht voor professionele websites:


1. Website laten maken – Professionele website voor éénmalig € 599

https://www.scrolla.be/

Website laten maken? Bij Scrolla kun je een professionele website laten maken voor maar €599. | Eenmalig bedrag | Niet goed geld terug garantie | All-in.


2. Website laten maken: +250 gelukkige klanten dankzij persoonlijke …

https://www.deal-webdesign.be/

Website laten maken. Eenmanszaak in Aalst met +250 gelukkige klanten, onder persoonlijke leiding van Dimitri. Bekend dankzij persoonlijke aanpak, service …


3. Website laten maken? Kies voor betaalbare kwaliteit van Imaxx!

https://www.imaxx.be/website-laten-maken.html

U wil een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf? Kies dan voor Imaxx. Wij bouwen uw website snel, efficiënt en aan een voordelige prijs.
Website laten maken? Wij realiseren moderne responsive website’s, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.
Flux is een webdesign bureau uit Antwerpen. Wilt u een professionele website laten maken? Flux Webdesign doet webdevelopment waarin communicatie …

Website laten maken bij DigiFist – Wij bieden uitsluitend kwalitatieve websites op maat – Full-service webdesign bureau – Vraag meteen je offerte aan.

 

7. Boostrap

Twitter’s Bootstrap is misschien wel het grootste frontend UI kader voor web-ontwikkelaars. Het gaat hierbij om knoppen, Formulierinvoer, koppelingen, kolommen en ton van andere paginaobjecten vooraf opgemaakte. De meest voorkomende gebruik voor Bootstrap is binnen de bestemmingspagina’s voor nieuwe toepassingen.

Maar open bronontwikkelaars Bootstrap ook gebruik maken bij het bouwen van de demo pagina’s voor de Bibliotheken, plugins of mini scripts die zij publiceren.

Twitter Bootstrap Github vermelding screenshot

Ik voel dat Bootstrap is uitgegroeid tot een enorme mate dat kan worden toegepast in elke website deze dagen. Ontwikkelaars die het grootste voordeel vinden gebruikt Bootstrap echter als een snelle vervanging voor het uitrollen van hun eigen UI ontwerpen. Deze bibliotheek frontend overwegen de volgende keer dat u een webpagina met een enkel concreet doel lanceert: landing van de pagina, Productdemo, mobiele app website, enz.

Contact