Prijzen webdesign waarop letten

Klik hier om een website te laten maken te antwerpen.

Gebruiker betrokkenheid is een van de hoofddoelen van de websiteeigenaar van een. U wilt dat uw bezoekers om te stemmen, nemen vragenlijsten, formulieren in te vullen of delen van uw site op sociale media enz. Maar op hetzelfde moment u niet wilt ergeren uw bezoekers met ‘in je gezicht’ pop-ups of oproep tot actie meldingen. Wat kan u met dat helpen, is nuttig maar subtiele website-werkbalk.

Dus in deze post heb ik een verzameling scripts en services waarmee u onopvallend aanmeldingen, of berichten verzenden naar uw lezers terwijl zij uw website bezoeken. Laten we een kijkje nemen.

Hallo Bar – Hello Bar heeft zowel gratis en een premium-edities van een kennisgeving bar met geweldige functies variërend van analytics a / B-testen. Het is eenvoudig te gebruiken dashboard waar u kunt toevoegen, aanpassen en bekijken van het systeemvak op uw website voor verschillende doeleinden.

Met de stijgende populariteit van Bootstrap 4, is het geen verrassing dat ontwikkelaars zijn springen over elkaar heen te publiceren hun eigen plugins & add-ons.

De huidige versie van Bootstrap heeft tonnen van bronnen, waaronder veel vrije thema’s en gratis plugins. BS4 zullen zien de zelfde stijging van derden middelen?

Tot nu toe uitzien dingen goed met freebies zoals de UI Wired Kit.

Lees ook: Google-gestileerde Bootstrap lay-outs maken met Bootplus kader

Deze gratis kit van de UI is gepubliceerd onder een Creative Commons licentie en is gratis aan te passen of herwerken naar uw wens. Het loopt met een eenvoudig ontwerp bovenop Bootstrap maar biedt een paar verschillende stijlen zoals een donker thema.
donkere thema formulierelementen

En als je in de Previews-pagina kijkt vindt u een live voorbeeld van alle elementen met een landing page.

Alle code is volledig compatibel met de nieuwe BS4 codebase en de UI-kit is natuurlijk ook reageren. De Wired UI ontwikkelaars zijn bezig met een pro versie die extra plugins & voorbeeldpagina’s moet omvatten, maar de gratis versie is meer dan genoeg om aan de slag met Bootstrap 4.

Dit UI-kit herontwerpt bijna alles van de grond-up, met een heldere kleurrijke styling op alle pagina-elementen. En, deze kit laat geen middel onbeproefd, aangezien het past alle componenten zoals dropdowns, carrousels en popovers tabbed widgets.
knoppen en dropdowns

Een ding dat ik niet graag over Wired is het ontbreken van duidelijke documentatie. Dit kan in de toekomst komen maar ik kon het niet vinden elke pagina die duidelijk al de klassen & element stijlen (naast de demo schetst).

Ook hoeft u zich aanmelden voor een account op Wired puntjes te downloaden van de gratis kit. Dit lijkt contra-intuïtief, en ik hoop echt dat de ontwikkelaars zal vrijgeven Wired kostenloos op GitHub, ook.

Maar, gezien het duidelijke gebrek aan BS4 UI kits dit is een van de beste opties beschikbaar.

Als u van plan bent om te werken met Bootstrap 4 en een startende sjabloon buiten de standaard-opmaakprofielen wilt proberen Wired UI. Het is volledig gratis voor persoonlijk of commercieel gebruik, en het is gebonden aan blijven op die manier voor elke nieuwe BS4-update.

Sneltoetsen zijn echt over spier geheugen en herhaling totdat zij als een gewoonte geworden ingebakken. Maar met zoveel design software om uit te kiezen, er is geen manier u elke snelkoppeling kan onthouden.

En dat is de schoonheid van de Shortcuts.design. Deze site biedt de grootste lijst met sneltoetsen voor elk programma dat grote design. Onlangs toegevoegd ze zelfs snelkoppelingen voor dev IDEs zoals sublieme tekst.

Lees ook: 18 gratis Adobe Photoshop alternatieven
Toetscombinaties voor ontwerpsoftware

Vanaf de homepage, kunt u bladeren uit 3 verschillende categorieën: programma’s, dev’s, ontwerpen en Diversen.

Zoals u verwachten zou, heeft de ontwerpcategorie manier meer sneltoetsen dan iets anders. En het gekke is dat deze site is niet zelfs compleet!

Op het moment van dit schrijven kunt u toetsenbordkortere weg voor de volgende programma’s:

Veel andere populaire ontwerp-programma’s zijn vermeld, maar met hun pictogrammen grijs. Deze programma’s zijn dus duidelijk op de docket voor hun eigen pagina’s in de toekomst.

Als u duik in één van de snelkoppeling paginas vindt u blokken van snelkoppelingen georganiseerd door functie. Algemene snelkoppelingen, typografie, laag management, zijn allemaal hier.
schets software toetsenbord snelkoppelingen pagina

U kunt zelfs een zoekopdracht CTRL + F om te zoeken naar de actie die u kortere weg zou willen doen.

En ik moet zeggen het is geweldig om te zien van ontwerpers kostenloos het vrijgeven van dit soort middelen. Hoe meer bijdragen we aan de ontwerpgemeenschap hoe makkelijker het wordt voor nieuwkomers in te voeren. Dit helpt op zijn beurt de Gemeenschap sneller groeien en bouw een stevige stichting voor toekomstige ontwerpers.

Bezoek de belangrijkste website en neem een kijkje. Ik denk dat het is een handige bron voor het beheersen van uw kortere weg en het alle ontwerpers ongeacht uw voorkeur programma’s kan helpen.

Contact