free web hit counter

tips voor een mooie website

11. de menupictogrammen

Als u wilt meer aandacht van bezoekers kan zijn moeite waard om een klein pictogram instellen in uw webpagina opnemen. Standaard menu links zijn vaak genoeg naar behoren te helpen gebruikers navigeren tussen pagina’s. Ik ben echter vaak onder de indruk om te zien van aangepaste pictogrammen ontworpen voor elke menukoppeling. Hier vindt u ton van vrije icon sets die perfect op uw top navigatie, zijbalk of voettekst gebied kijken zou.
12. bijgewerkte kleurenschema

Ik bedoel eigenlijk niet wijzigen van uw totaalconcept van de kleur-regeling, maar meer als het toevoegen van nieuwe kleuren erin. Na het uitvoeren van de dezelfde lay-out voor maanden na maanden is het leuk om kleinere gebieden bijwerken en vangen herhalingsbezoekers door verrassing. Sommige items van belang kunnen zijn anker links, headers, achtergronden en werkbalken. Overweeg het gebruik van online tools zoals Color Scheme Designer om uw traject.

fris uitziende kleur wiel regeling picker webapp bijgewerkt


Aanbevolen lezing: Basisprincipes achter kleurentheorie voor webdesigner
13. nauwere browserondersteuning

Het is moeilijk om te bouwen van een website die volledig wordt ondersteund door alle grote oudere browsers. Hoewel weinig mensen Internet Explorer 6 lopen het wordt nog steeds weergegeven in een paar van mijn Google Analytics-rapporten. Ontwikkelaars die op zoek bent naar ideeën kunnen overwegen een kleine trial van browser tests te doen.

IETester programmasoftware debuggen van lay-outs van Internet Explorer

De meer belangrijke mainstream browsers bevatten de nieuwste versie van IE9, Mozilla Firefox, Opera, Chrome, Safari, en eventueel Camino/SeaMonkey. Maar Internet Explorer 6-8 ook nog steeds op grote schaal worden gebruikt onder bedrijven en oudere computerlabs. U kunt snelle weergave testen met behulp van de IETester software mag uitvoeren. Evenzo heeft IE8 een modus van het gereedschap ontwikkelaars waar u kunt overschakelen naar oudere rendering-motoren voor foutopsporing.
14. ingerichte typografie

U vindt dat uw oude lay-outs zijn nog steeds met behulp van tekststijlen efficiënt, maar dit is niet altijd het geval. Ik denk dat grote typografie in lay-outs een stuk makkelijker past. Niet te vergeten het is makkelijker te lezen en meer ruimte op grotere schermresoluties zal innemen.

Het idee van “ingerichte typografie” is styling tekst zodat deze knus in uw website past. U kunt een paar pagina’s doorlopen en bijwerken van deze stijlen in 10-15 minuten.

Aanbevolen lezing: Showcase van Web ontwerpen met mooie typografie
15. sociale Media delen

Nu ben ik zeker dat de meeste ontwikkelaars zijn vertrouwd met de delen badges gebruikt in populaire sociale netwerksites. Facebook, Twitter, Reddit, Pinterest, Dzone en vele andere externe netwerken bieden codes die u in uw website insluiten kunt. Dan kunnen bezoekers uw link op deze netwerken delen zonder uw website te verlaten.

Op sommige blogs of web zullen tijdschriften ziet u deze badges volgen scrollen naar beneden de pagina. Dit is een uitstekende techniek, aangezien u kunt vaak laten zweven net buiten het lichaam gebied waar zij niet zijn belangrijke inhoud te blokkeren. Ik adviseer ook het browsen van onze post op sociale media werkbalken die een soortgelijk effect kunnen hebben.
16. gebruiker discussie

Als u een CMS zoals WordPress of Drupal lopen dan heb je de mogelijkheid om op te nemen van de opmerking formulieren standaard. Echter wanneer maken statische webpagina’s, moet u opstelling uw eigen database systeem om na te bootsen van deze functionaliteit. Maar met de opkomst in open source technologie ontwikkelaars kunnen nu betere oplossingen zoals Disqus worden geïmplementeerd.

Disqus commentaar systeem homepage screenshot

Using zulks werkwijze u niet voortdurend omgaan met het opschonen van spam en ongewenste uit het gebied van de discussie. Gebruikers die nog geen een Disqus account kunnen snel verbinding maken met behulp van de populaire sociale netwerken profielen of aanmelding van uw pagina. Zelfs WordPress gebruikers die ziek van Akismet kunnen schakelen met behulp van de plugin Disqus commentaarsysteem.

Hier kan ook een mooie website laten maken.

1. Website laten maken – Professionele website voor éénmalig € 599

https://www.scrolla.be/

Website laten maken? Bij Scrolla kun je een professionele website laten maken voor maar €599. | Eenmalig bedrag | Niet goed geld terug garantie | All-in.

‎All-in website pakket · ‎All-in website pakket: €599 · ‎Contact · ‎Hosting & Service
Website laten maken. Eenmanszaak in Aalst met +250 gelukkige klanten, onder persoonlijke leiding van Dimitri. Bekend dankzij persoonlijke aanpak, service …

3. Website laten maken? Kies voor betaalbare kwaliteit van Imaxx!

https://www.imaxx.be/website-laten-maken.html

U wil een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf? Kies dan voor Imaxx. Wij bouwen uw website snel, efficiënt en aan een voordelige prijs.
Website laten maken? Wij realiseren moderne responsive website’s, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.
Flux is een webdesign bureau uit Antwerpen. Wilt u een professionele website laten maken? Flux Webdesign doet webdevelopment waarin communicatie …

6. Website laten maken: Website 100% op maat – Eénmalig bedrag

https://www.digifist.be/diensten/website-laten-maken/

Website laten maken bij DigiFist – Wij bieden uitsluitend kwalitatieve websites op maat – Full-service webdesign bureau – Vraag meteen je offerte aan.

7. Kosten website-webshop laten maken? Hoeveel kost webdesign

goedkope-website-maken.be/hoeveel-kost-een-website/

Een website laten maken met CMS is de beste investering. Ons webdesign bureau ontwerpt tegenwoordig alleen nog websites in WordPress CMS. Een CMS is …

8. Website laten maken | WebKrunch

https://www.webkrunch.be › Webdesign

Een website laten maken die scoort bij Google én klant? Online marketingbureau WebKrunch ontwerpt commercieel slimme websites. Vraag snel uw offerte …

9. Website laten maken | Freelancer.be

https://freelancer.be/programmeur/website-laten-maken

Website laten maken? Plaats vandaag nog gratis uw opdracht op Freelancer.be, ontvang offertes en start direct met uw gekozen freelancer.

10. Website laten maken bij IDcreation – Wij maken uw site op maat!

https://www.idcreation.be/website-laten-maken

Website laten maken? Wij maken uw professionele site voor uw winkel of bedrijf. Een gegarandeerde professionele aanpak en uitwerking van uw website!Aanbevolen lezing: Top 3e partij commentaar systemen – gerecenseerd
17. het verbreden van het gebied voor voettekst

De meeste kleinere website lay-outs zullen zeer conservatieve met de onderste voettekstsectie. Dit kan omvatten enkele fundamentele auteursrechtinfo en een paar links van de hoofdpagina. Maar moderne web design trends ondersteunen het idee van grote voetteksten met veel meta-links.

Deze worden vaak gezien in startups en groot bedrijf websites met veel extra informatie. Zeker niet proberen dit dwingt in een lay-out waar het niet thuishoort, echter het is waard enkele contemplatie als openstelling van een groter gebied voor voettekst kunt verbeteren door uw website-ervaring.
18. responsify beelden

Dynamische vloeistof en responsieve webpagina beelden zijn een trend op zich geworden. Het is nu bijna belachelijk dat nog steeds uw afbeeldingen instellen op vaste breedtes, breken uit de container wrapper zoals windows worden aangepast. De meest gebruikte techniek is het toepassen van breedte: 100% met behulp van CSS op alle img-elementen.

Responsieve Image Plugin jQuery open bron downloaden

Maar u kunt ook overwegen een andere opensource methodes die kunnen nuttig zijn in een binden. ResponsiveImg is één dergelijke jQuery plugin met een zeer kleine bestandsgrootte. Enkel dit opnemen in uw pagina en voer de code van de enkele-lijn gericht op alle afbeeldingen op de pagina. Dit is een uitstekende toevoeging aan mobiele-indelingen die zijn nog steeds met behulp van desktop-gebaseerde inhoud.
19. het menu toegankelijkheid

Ik zou niet zeggen dit is iets die u moet voortdurend worden probeert bij te werken in uw lay-outs maar wel iets dat ontwikkelaars en ontwerpers geen recht de eerste keer rond krijgen. Ik vind het waard kijken terug op uw navigatiesystemen en brainstormen als er betere manieren om te implementeren submenukoppelingen.

Contact